10, 11 & 12

I fredags kväll kom Elin & hennes son Sigge på besök från Åmål och stannade tills lördag runt 18-tiden. Såååå mysigt 😍 Vi har haft fredagsmys, gått till Aquaria, fikat, ätit gott och svängt förbi Åhléns. Har varit så kul! I lördags kväll hade jag och Anna lite skaldjursmys med bubbel hos mig och sen blev det utgång på Riche. Igår var jag bara hemma, tog promenader med loppan och sen massa meditation, rening, healing, långdusch med inpackning och massa slapp hemma. Lagade torskrygg med blomkålsris, strimlad rödkål, skogschampinjoner, vitlök & färsk spenat. Gott. Men igår var sötsuget riktigt jobbigt! Åt söndagsmys i form av passionsfrukt och ett surt äpple. Yay 😂 när vi fikade på espresso house i lördags drack jag en kaffe och åt 3 ägg som jag hade med mig som mellanmål… till lukten av bullar. Alltså…… Hur mår jag då? Som jag skrev sist så går det verkligen upp och ner från dag till dag. Ungefär som att varannan dag har jag massor av energi och god aptit och äter flera mål. Varannan dag vill jag inte ha frukost, mår illa av tanken, är låg på energi och väldigt kräsen med vad jag kan tänka mig att äta. Så slutat planera måltider. Ser till att ha massor av grönt hemma med basprotein som svarta och vita bönor, fisk och ägg typ. Lyssnar på kroppen och känner in vad den är sugen på. Slänger ihop det som finns, som middagen igår. När jag börjat göra så märker jag att kroppen inte vill äta samma varje dag, som jag oftast gör på rutin annars. Är en sån vanemänniska! Utan är sugen på olika sorters grönt och olika matkombinationer. Ganska bra. En enoooorm motivation är ju såklart att jag blir frisk. Kan komma tillrätta med brister och ha energi igen likt för några år sedan – till allt, även det sociala efter jobb t ex. Det behöver inte betyda att jag hela tiden kommer vara på språng, utan mer ett tillstånd av ork. Och en annan typ av stark motivation är ju att jag kanske kommer bli slankare, slutar vara svullen och kommer in i alla mina kläder (hehe vägrar köpa nya, jag ska tillbaka 😂). Men det kan dröja. Har hittills märkt att magen inte är som en ballong, utan mer diagonal haha. Inte lika svullen i övre delen utan när jag lägger mig på kvällen så “sluttar” det. Annars ingen skillnad. Väger mig inte, äger inte ens en våg. Min hy har blivit bättre också. Har inga finnar nästan t ex. Igår kände jag att nu har jag vant mig vid kosten, och imorgon (idag) vill jag börja med yoga och andningsövningar på morgonen några gånger i veckan. Så det är precis vad jag ska göra nu; rulla ut mattan och landa i kroppen. Har sovit KASST inatt. Titzi är dålig och väckte mig vid 06 och då var det bara att gå ut på promenad. Och jag somnade inte förrän kanske halv ett. Hade så svårt att somna igår 😥 så tröttheten svider i ögonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *