Äntligen dag 30

Hej!

Har inte riktigt vetat vad jag skulle ha uppdaterat om dessa dagar fram tills nu. Känns som jag mest hade upprepat mig.

Men en sammanfattning: jag har mindre ont i magen, den börjar bli platt. Har haft mindre utslag, men dessvärre fått något konstigt “eksem” eller utslag på händerna. Huden är liksom röd och svider, men inga utslag.. mer som att man bränt sig i solen. Kanske varit för kallt? Jag är fortfarande trött osv men inte konstigt med bristerna ju som jag inte kan ta tah i förrän jag läkt ut tarmsjukdomen, så att jag kan ta upp näringen. Men mår bättre än jag gjort på länge. Skönt att slippa ha så ont och vara svullen 24/7.

Aptiten däremot har ju varit sisådär. Särskilt de sista 2 veckorna. Det som är skönt är ju dock att de där socker/kolhydrats-cravingsen och extremt låg/deppighet inte kommer varannan dag utan kanske 1-2 gånger i veckan. Men har från dag till dag haft sjukt dålig aptit. Mått illa. Särskilt när jag tänker på vad jag äter när jag äter ägg / fisk / skaldjur… sen har kroppen typ skrikit “fasta” och jag äter inte först pp eftermiddagen. Inte bra om man gör det för ofta såklart, men verkligen lyssnat på kroppen.

Nu sitter jag på tbanan påväg för att ta nya prover. På själva alla hjärtans dag. Hoppas verkligen att det blivit bättre och att jag tillföra i af några kolhydrater i kosten.. åtminstone kikärtor och kidneybönor. Gärna morötter också 😍

Håll tummarna! Uppdaterar sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *