Dag 5 & 6

Har varit helt okej. Särskilt lördagen. Solen strålade, långpromenad med Titzi, bara ta det super lugnt med lite meditation och läsa en bok. Alltså guld! Var seg i kroppen men tillräckligt med energi för en sån dag 🙂

Igår var lite sämre igen. Kändes inte som att något kunde få mig att känna energi. Liksom “svag” i armarna. Åt och åt men det hjälpte inte riktigt. Super trött och seg. Men ändå bra på något vis. Hade styrelsemöte och hjärnan var väl helt OK med 😊

Idag känns det lite bättre. Förutom att aptiten är dålig… har inte gått över matplanering i helgen 🙈 så gissa vad jag får sätta mig och göra idag + gå å handla efter jobbet. Jag ska också göra shots tänkte jag. Idag får bli en matdag!

Magen är till och från. Känner mig inte riktigt lika svullen i af och hade t o m byxor på mig igår och inte leggings 😂 och det gick super bra! Med andra ord så kunde jag sitta i dem utan att det skar in alltför mycket i magen och gör skit ont. Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *