Dag 8 & 9

Hej hopp och godmorgon. Energimässigt så har dessa dagar varit helt okej. Det går liksom upp och ner hela tiden. Fast känns ändå “stabilt” nu på ett annat sätt än förra veckan, precis som om kroppen vant sig vid att okej, det är detta som gäller. Har inte sug efter kolhydrater på samma sätt, däremot fett?! Typ extra smör i stekpannan att hälla över på tallriken typ. Hmm. Konstigt. Eller kanske inte. Storhandlade i måndags så skönt att ha allt hemma.. igår åt jag något så fantastiskt gott 😍😍😍 Lax och sen broccoli med rostade solroskärnor som min praktikant hade med sig! Alltså dog!!! Smakade typ popcorn haha. Super gott! Eftersom jag ska vara försiktig med nötter och fröer tänker jag mig att jag har ett möjligt fredagsmys här 😍 mums! På jobbet har det rullat på fint. Förutom i slutet av ett externt möte på Naturskyddsföreningen igår, hehe, då blev jag lite slut. Vill ni veta vad jag gör på dagarna utöver min kost & hälsa? Idag har jag hemmajobb & sen ska jag på bio med Emma 💖 ska bli så mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *